Hey,a sosit Poto!Faceti loc va rog
4 participanți
Rpg-Love :: Administrare :: Welcome
Pagina 1 din 1
Hey,a sosit Poto!Faceti loc va rog
Buna!Ma numesc Roxana Georgiana..am 12 ani(aproape 13,fac pe 31 iulie,deci sunt zodia leu) si sunt din Bucuresti..
Culoarea mea preferata este albastrul,urmata de verde si mov.
Bun..ascult apropae orice gen de muzica,cu EXCEPTIA popularelor sau a manelelor.Sa Nu va ganditi ca ascult asa ceva!
Bun..trupa mea preferata este Blaxy Girls
Ce sa mai zic?Scoala nu prea imi place..Ma mai uit cat de cat putin la matematica,la muzica si la desen.
Altceva?
Pai..am primit niste porecle dupa cum se vede...Poto(porecla de pe mess si de pe net) pentru ca am disperat-o intr-o seara pe o fata ca tot mai vruiam protocale..ehh...aveam si yo pofta.
Am mai primit si o porecla de la colegii mei..Georgica -.-'' pentru ca ma cheama Georgiana.Ce vina am eu daca asa e prenumele meu?Nea.....
Si alta de la dirigamea..:Roxanel sau Roxanica.Va roooooogg sa o opreasca cineva,ma face de ras!
Sunt o fire mai nebunatica, doar pe net.La scoala sunt mai retrasa si nu incerc sa ies in evidenta.
Imi plac cateii si pisicle(in special cainii) si imi palce cateodata sa fac scurte plimbari noaptea.
Bun..cam asta a fost.Nu mai adaug ca poate imi iese un roman,si mie si cam lene la ora asta..Deci..daca aveti vreo intrebare puneti-o lui Poto!
Culoarea mea preferata este albastrul,urmata de verde si mov.
Bun..ascult apropae orice gen de muzica,cu EXCEPTIA popularelor sau a manelelor.Sa Nu va ganditi ca ascult asa ceva!
Bun..trupa mea preferata este Blaxy Girls
Ce sa mai zic?Scoala nu prea imi place..Ma mai uit cat de cat putin la matematica,la muzica si la desen.
Altceva?
Pai..am primit niste porecle dupa cum se vede...Poto(porecla de pe mess si de pe net) pentru ca am disperat-o intr-o seara pe o fata ca tot mai vruiam protocale..ehh...aveam si yo pofta.
Am mai primit si o porecla de la colegii mei..Georgica -.-'' pentru ca ma cheama Georgiana.Ce vina am eu daca asa e prenumele meu?Nea.....
Si alta de la dirigamea..:Roxanel sau Roxanica.Va roooooogg sa o opreasca cineva,ma face de ras!
Sunt o fire mai nebunatica, doar pe net.La scoala sunt mai retrasa si nu incerc sa ies in evidenta.
Imi plac cateii si pisicle(in special cainii) si imi palce cateodata sa fac scurte plimbari noaptea.
Bun..cam asta a fost.Nu mai adaug ca poate imi iese un roman,si mie si cam lene la ora asta..Deci..daca aveti vreo intrebare puneti-o lui Poto!
Mikato Okimicki- Mesaje : 61
Data de înscriere : 14/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Unde nu te astepti mai putin,in spatele tau!
Re: Hey,a sosit Poto!Faceti loc va rog
Wohoo..may aveay putzyn sh faceay o poveste...pey ..ca de obycey
Have fun&Happy postyng sh ynk ceva AM O REGULA PT TN ....SA TE DISTREZI:P
Have fun&Happy postyng sh ynk ceva AM O REGULA PT TN ....SA TE DISTREZI:P
Mda...sunt cam vorbareata..si in scris!Bine ca nu am povestit totul..
Hmm..mersi pentru urari,iar regula aceea...cred ca e cea mai simplaa!O respect pe fiecare forum,la maximmm!
Hmm..mersi pentru urari,iar regula aceea...cred ca e cea mai simplaa!O respect pe fiecare forum,la maximmm!
Hehe buna Roxy ...Te cunosc dp muulte forumuri Ai fost si pe al meu...mdeah
Bun venit si aici si happy posting ;)
Bun venit si aici si happy posting ;)
Kayura- Mesaje : 598
Data de înscriere : 11/04/2009
Localizare : TeRrA
Foaie de personaj
Personaj Secundar: Myku
Super-Poto-Portocala intra in actiune, nu? :)) Pey, nu am mai vorbit de moooolt :D Have fun & Happy posting.
Zeel- Admin
Data de înscriere : 09/04/2009
Foaie de personaj
Personaj Secundar: Sakauchi
Ia stai....Alexandraaaaaaa??????????
Mersi pentru urari.
Mersi pentru urari.
Dap, asta's euuu! :D
Zeel- Admin
Data de înscriere : 09/04/2009
Foaie de personaj
Personaj Secundar: Sakauchi
Rpg-Love :: Administrare :: Welcome
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum